KALENDARIUM VÅREN 2010

               

7 januari

Föredrag
kl. 19.00-20.00
50 kr

Shamansk ceremoni Flower of Love
kl 20.15-22.00
260 kr

Holistisk lära för integration av kropp, själ och ande

Biven Mamonta

Biven Mamonta berättar hur vi kan hjälpa oss själva och hur det är möjligt att återvinna vår hälsa och att leva utan sjukdom.
Med Tantrameditationer harmonierar vi energier och det hjälper oss att förstå inre processer och att släppa karmiska sjukdomar. Genom Tantradanser utvecklas vår intuition, vår klärvoajans mycket snabbt. Du kan förutse varje situation i ditt liv och undvika bekymmer. Astrological Kundaliniyoga hjälper oss att bli fria från relations- och familjeproblem. Astral Karate är ett viktigt verktyg för att utveckla psykiska förmågor. Ett skydd vid negativa situationer och möten med negativa personer, våra egna tankeformer. Biven Mamonta berättar hur vi använder gamla mentala krafter för att eliminera situationer som håller oss tillbaka i livet. Inget i den "naturliga världen" är övernaturligt, saker som verkar vara av övernaturlig karaktär använder naturlagar som inte är naturligt kända. Masters of Altai (Biven Mamontas lärare) delar sin visdom genom att ge människor speciella tekniker för att hjälpa oss på alla områden i livet. Anmäl dig till sunenergy.ylva@gmail.com för varje tillfälle. SMS 070-7420798.

  

30-31 januari

kl 10.00-17.00

1500 kr

 

 

Qvinnans Qigong

Irene Andersson

En kurs för dig som vill utforska Taoistiska övningar för kvinnor. Fokus ligger på kroppsmedvetenhet, avslappning och på att komma i kontakt med den kvinnliga essensen. Övningarna kombineras med qigong, guidade meditationer och andningsövningar. Qvinnans Qigong är en del av ett system av övningar, skapat av Mantak Chia, för att utveckla sig själv. Det omfattar olika qigongformer, tai chi m.m. Gemensamt för dessa är att de hjälper dig att stärka och bibehålla hälsan. Taoister har i årtusenden utvecklat dessa tekniker i syfte att utforska livet, naturen och universum. Irene Andersson har undervisat i Universal Tao sedan 1998 och är utbildad direkt av Mantak Chia.
Info & anmälan: Moa Asperö Lind, 070-2003600, m.aspero.lind@gmail.com. Pris: 1500 kr. För att säkra din plats betala in 500 kr på bankgiro 379-4807. www.bodycoach.nu.

  

8 februari

kl 18.30-21.00

200 kr

 

Använd hela din potential! Bli medveten om dina dolda resurser!

Annette Blom & Branka Okeijn

Kom och upptäck hur fantastiskt ditt energisystem är. I vårt energisystem finns "allt" - våra tankar, minnen, drömmar, mönster och beteenden. De olika energicentra vi har i kroppen påverkas av våra tankar vilket i sin tur påverkar hur vi upplever vår omvärld. Beroende av vad vi mest fokuserar vår uppmärksamhet på, t ex pengar, relationer eller andlighet kommer detta i sin tur att påverka våra chakran, hela vårt energisystem och därmed vår upplevelse av hur vi mår. Under kvällen blir du mer medveten om ditt eget och andras energisystem, hur du använder din energi, hur du kommunicerar energimässigt och du får även prova på att "läsa" energi. Med ökad kunskap om vilka resurser du har tillgång till kan du leva upp till din fulla potential. Välkommen till en spännande och lärorik kväll!
Anmäl dig genom att betala in deltagaravgiften till bg 5494-6843 (Celestin). Du kan också ringa till 073-590 38 49. www.lifeworks.se. www.celestin.se.

  

9 februari

grundkurs kl 18.30-19.30

forts.kurs kl 17.10-18.10

50 kr

Prova på Qigong

Lasse Björklund

Kom och prova Qigong på Hälsa Utan Gränser. En möjlighet att få testa och se vad Qigongen kan ge dig. Qigongen är en suverän träningsform för dig som längtar efter mer lugn, närvaro, ökad rörlighet och smidighet, bättre hållning och en skön smärtfri kropp. Denna Qigongform innehåller förutom sköna rörelser även stresshantering, meditation, närvaro- och mindfulnessträning, hållning med mera. Det är en helhetsträning för kropp och själ. Lasse Björklund är associerad ledare i Qigongakademien och håller i vår sin 4:e säsong på Hälsa Utan Gränser. Obs! Föranmälan. Anmäl dig på tel 0736-811428 eller via mejl till lasse@halsautangranser.se. www.lifepoint.se

  

13 februari

kl 10.00-17.00

2200 kr

Utveckla din intuition!

Alyssia Rydin

Detta är en kurs för dig som vill utveckla din egen intuition och kontakt med din inre vägledning. Genom att stärka kontakten med din inre vägledning blir det tydligare för dig, både i det dagliga livet och i de stora vägvalen, vilken som är din väg att gå. Du har alla svaren själv till dina inre viktiga frågor. Det avgörande är att verkligen lyssna till din egen vägledning, vad den säger dig. Det rör frågor på det fysiska, känslomässiga, mentala såväl som andliga planet.
Under kursen får du tillgång till användbara verktyg och övningar. Du får ett kraftfullt och kärleksfullt utrymme för att bjuda in denna förmåga än mer i ditt liv. Det finns också möjlighet att ställa frågor. Detta är ett fantastiskt tillfälle att möta dig själv på ett djupare plan och öppna upp för din inneboende förmåga. Du är hjärtligt välkommen!
Kursledare är Alyssia Rydin, diplomerad coach och utövare av Intuitiv vägledning. Anmälan till info@halsautangranser.se eller 070-685 03 41.

  

16 februari

kl 18.30-19.30

1250 kr för 10 ggr,
kursstart 16/2

Qigongkurs

Lasse Björklund

Vill du förbättra din hälsa? Vill du släppa stress? Vill du få energi? Vill du öka din rörlighet? Vill du släppa värk och spänningar i axlar och nacke? Välkommen att träna Qigong på Hälsa Utan Gränser nu i vår. Qigong är dokumenterat effektiv för att uppnå bättre hälsa och avspänning. Du får under kursen lära dig en helhetsträning i att hantera stress, spänningar och värk, få ökad kroppsmedvetenhet samt en djupare stillhet och närvaro i vardagen. Kursen hålls 10 tisdagar i rad, med start 16 februari. Lärare är Lasse Björklund, associerad ledare i Qigong Akademien. För anmälan eller mer info: 0736-811428 eller lasse@halsautangranser.se. www.lifepoint.se

  

19 februari

kl 19.00- ca 20.30

föreslagen donation
100-200 kr

Great Freedom – Klarhet och balans

Jan Kirschon

Öppet möte.
En enkel förändring gör livet lätt! Med en enkel instruktion och stöd dygnet runt via internet, utbildade instruktörer, texter och ett globalt nätverk av människor så är en värld av frid och fred möjlig. Att praktisera Great Freedoms undervisning ger komplett mental och emotionell stabilitet, naturlig medkänsla, enkelt relaterande, visdom och stärker dina styrkor, gåvor och färdigheter. För mer info och anmälan: ullrikadahl@hotmail.com. www.greatfreedom.org. Dessa möten är öppna för alla. Idealiskt både för den nya nyfikna och den mest luttrade vilare. Kom och låt dig inspireras.

  

20 februari

kl 10.00-14.00

950 kr för 2 timmar

 

AKUPUNKTUR-NAPRAPATI-MASSAGEKLINIK

Team Hälsa Utan Gränser

Kom och upplev en fantastiskt djupverkande och stressreducerande session! Unna dig en härlig djupavslappande session med akupunktur, naprapati och massage i kombination! Under 2 timmar tar vi hand om dig och pysslar om dig. Du får en personlig behandling anpassad efter din kropp och dina behov.
Ta gärna med dig en vän och kom och njut tillsammans. Boka tillsammans så kan ni få bänkar bredvid varandra. Utmärkt tillfälle också för dig som aldrig provat akupunktur t ex att få uppleva hur skönt det är! Boka din plats per e-mail till info@halsautangranser.se eller ring 070-685 03 41.

  

1-3 mars

kl 10.00-17.00

7000 kr exkl moms

 

Ät dig till bättre hälsa - Du blir vad du väljer att äta!

Zarah Öberg

Under 3 dagar lär du dig hur du blir pigg och fräsch med hälsa, bra mat och stimulering av alla kroppens sinnen. Kursen leds av kost- och hälsoprofilen Zarah Öberg, en av Sveriges ledande kost- och hälsoexperter samt initiativtagare till koncepten Kostkoll, Pigga Barn, Green n Lean, Framtidens mat m.fl.
Dag 1: Grundläggande näringslära, kostrekommendationer. Mindfulness, mental träning, KBT. Beteendemönster, matvanor, kostregistrering.
Dag 2: Vitaminer, mineraler, upphettning och nerkylning. Stabilisera ditt pH-värde med alkalisk matlagning. Ökat näringsupptag med detoxrening. Vätska och saltbalans, andning och syresättning. Miljögifter och dess inverkan på hälsan.
Dag 3: Enkel snabbmat, tillsatser och GMO (genmanipulerade livsmedel).
Sötningsmedel, hälsosamma fettsyror. Ört- och energimedicin, mat som medicin.
För mer information och/eller anmälan: Zarah Öberg: 0704-46 40 11. zarah@kostkoll.se.

  

11 mars

kl 19.00-21.00

150 kr

Trumresa med Vildmarkstrumman

Anita Olsson

Trumman symboliserar människans livskraft sägs det. För mig symboliserar trumman jordens kraft och genom trumman får man kontakt med andevärlden och med Moder Jord. Genom att använda trumman kan man resa i de tre olika världarna, den övre världen där de andliga lärarna finns, mellanvärlden där den verkliga världen finns och undre världen där man hittar sina kraftdjur. Vi kommer att göra en trumresa där du möter ditt kraftdjur och en där du sätter din egen intention. För dem som vill sitta finns stolar, för dem som vill ligga ta med liggunderlag och annat ni behöver för det. Det finns några filtar att låna.
Info och anmälan: anita@spiritjourney.se eller 0708-926 900. Obs föranmälan, drop-in i mån av plats. www.spiritjourney.se.

  

12 mars

kl 19.00- ca 20.30

föreslagen donation
100-200 kr

Great Freedom – Klarhet och balans

Jan Kirschon

Öppet möte.
En enkel förändring gör livet lätt! Med en enkel instruktion och stöd dygnet runt via internet, utbildade instruktörer, texter och ett globalt nätverk av människor så är en värld av frid och fred möjlig. Att praktisera Great Freedoms undervisning ger komplett mental och emotionell stabilitet, naturlig medkänsla, enkelt relaterande, visdom och stärker dina styrkor, gåvor och färdigheter. För mer info och anmälan: ullrikadahl@hotmail.com. www.greatfreedom.org. Dessa möten är öppna för alla. Idealiskt både för den nya nyfikna och den mest luttrade vilare. Kom och låt dig inspireras.

  

27 mars

kl 9.00-18.00

klientplats 1300 kr, representant-plats 800 kr

 

 

Kärlekens ordningar - Familjekonstellationer för din djupa utveckling

Solveig Reinhold

Systemkonstellationer för personlig utveckling eller yrkesliv (enl Hellingers metod för Familjekonstellationer). En kraftfull metod för att få mer flöde i ditt liv och arbete. För din personliga utveckling på själsnivå. Vi belyser bl a intrasslade relationer, fastlåsta mönster, olösta konflikter, arbetsrelaterade problem eller fysiska symptom. Den dolda dynamiken tydliggörs och öppnar upp vägen till en bra lösning på djupnivå. För dig som vill ta upp ditt eget fall, för att få djup varaktig läkning på själsnivå. Eller för dig som vill vara med som observatör/representant och även då få djupa insikter. Klientplats 1300:-, representantplats 800:-.
För mer info eller anmälan solveig@allegre.se, 0705-80 21 35. www.allegre.se
Solveig Reinhold är dipl psykosyntescoach samt utbildad i konstellationsarbete av psykiatern Albrecht Mahr. Hon har lett konstellationer med varm hand och mycket goda resultat sedan 2002. Varmt välkommen!

  

27 mars

kl 9.00-17.30

1200 kr

Bli mästaren i ditt liv!

Mia de Neergaard

Kursen ger dig insikt i hur du blir mästaren i ditt liv genom att tillämpa
Lagen om Attraktion. Hemligheten bakom all framgång i livet; glädje, hälsa, pengar, relationer, yrkeslivet, kärlek och lycka - allt du någonsin önskat och drömt om… Kursen är baserad på visdomen bakom The Secret och all framgång. Du får upplevelse och förståelse för hur du medvetet drar till dig mer av det du vill ha i ditt liv och mindre av det du inte vill ha. Vi tillämpar kunskaperna praktiskt under kursen. Med dig hem får du allt du behöver veta för att skapa mästerverk i ditt liv. Glimtar från kursen: Attraktionslagens principer. Bli en framgångs magnet. Höj din energinivå. Den skapande processen. En inspirerande och givande kursdag där du lär dig attrahera ditt bästa liv!
Kostnad 1200 kr inkl moms och fika, frukt på för- och eftermiddag samt kursmaterial. Boka tidigt rabatt: 999 kr vid anmälan & betalning minst 30 dagar innan kursstart. Anmälningsblankett på www.humanpotential.se. info@humanpotential.se. 040- 45 61 02.

  

28 mars

kl 9.00-17.30

 

Leva i kärlek, frid och glädje

Mia de Neergaard

Fortsättningskurs, Steg 2 i Bli mästaren i ditt liv. Se ovan.

  

23 april

kl 19.00- ca 20.30

föreslagen donation
100-200 kr

Great Freedom – Klarhet och balans

Jan Kirschon

Öppet möte.
En enkel förändring gör livet lätt! Med en enkel instruktion och stöd dygnet runt via internet, utbildade instruktörer, texter och ett globalt nätverk av människor så är en värld av frid och fred möjlig. Att praktisera Great Freedoms undervisning ger komplett mental och emotionell stabilitet, naturlig medkänsla, enkelt relaterande, visdom och stärker dina styrkor, gåvor och färdigheter. För mer info och anmälan: ullrikadahl@hotmail.com. www.greatfreedom.org. Dessa möten är öppna för alla. Idealiskt både för den nya nyfikna och den mest luttrade vilare. Kom och låt dig inspireras.

  

8 juni

kl 19.00-21.00

150 kr

Vad händer efter 2012?

Ulla Anderen

Vi lever i en spännande tid! I väntan på en ny ordning! Välkommen till ett inspirerande samtal om den Nya människa som är på väg att växa fram inom oss parallellt med att planeten nu går in i en Ny Tid med en höjd frekvens. Vad kan vi förvänta oss omkring 2012? Hur kommer vi som individer att förändras? Hur kommer vår nya verklighet att se ut?
Kvällens inspiratör, Ulla Anderen, ägnar sig numera helhjärtat åt att hjälpa sig själv och andra att förbereda sig inför omställningen. Hon och hennes man, Gary Kendall, har också under flera år varit djupt engagerade i planetärt energiarbete på olika platser runt om på planeten.
Under kvällen kommer Ulla också att beskriva den healingmetod som hjälpt henne och många andra att förbereda sig inför det nya; Pleiadian Lightwork. Samma metod ligger också till grund för det arbete de gör på planetär nivå. För mer info se www.pleiadianlightworkhealing.se. Kvällen avslutas med en ljusmeditation som syftar till att stärka kontakten med det Högre Jaget.

 

 

NB. Förhandsanmälan till alla evenemang om inte annat anges.
Drop-in i mån av plats.

To be specifically applicable to the comfort replica watches uk of the particular genders. This can be one of the replica rolex watches why most ladies with rage related problems feel comfortable approaching only those replica rolex that are specified as ¡®intended for women¡¯. More often than not, the women who hold responsible replica watches sale or are responsible for their families especially those with rolex replica sale, feel a little held-back while admitting to having such panerai replica in the first place. Women who are employed as school teachers or are full time homemakers can be mentioned as an rolex replica in this respect.